Polední menu

Týdenní speciality
80g Tatarák z červené řepy 99 Kč
s pěnou z kozího sýru
150g Hovězí líčka na červeném víně 230 Kč
s kořenovou zeleninou a bramborfovou kaší
150 g Kančí hřbet 265 Kč
s kapustovým ragů s houbami a bramborovou kaší
200 g Klokaní svíčková 325 Kč
s restovanou kukuřicí a grenaillemi
190 g Losos 289 Kč
s houbovými grenaillemi a bylinkovým pestem
200 g Steak z hovězí svíčkové 399 Kč
s bylinkovými grenaillemi a pepřovou omáčkou
180g Okoun s dýňovým risottem 220 Kč
300 g Hovězí rump steak 345 Kč
s restovanými fazolkami se slaninou a pepřovou omáčkou
500g Selečí kolínko na rozmarýnu 275 Kč
se š´touchanými bramborami a glazovanou cibulkou